به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمود صلاحی صبح پنجشنبه در جمع مدیران شبکه استانی صدا و سیمای خراسان رضوی، با اشاره به اهمیت و قدرت رسانه ها در عصر امروز، افزود: درحال حاضر دنیا به نقش رسانه ها در جریانات مختلف اجتماعی پی برده و برای آن هزینه های بسیار می کند.
استاندار خراسان رضوی گفت: هم اکنون بحران هویت در کشور ما یک موضوع جدی است که رسانه ها باید کنترل این بحران و هویت بخشی به صورت یک جریان فرهنگی را ترویج و دنبال کنند زیرا قدرت سحرآمیز رسانه بیش از هر جریان دیگری تأثیرگذار و کارامد است.
وی در ادامه به نقش رسانه ملی در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و تصریح کرد: نقش رادیو در پیروزی رزمندگان اسلام به جهت انتقال پیام امام و مردم به رزمندگان و پخش سرودها و آهنگهای هیجانی برای مبارزان خط مقدم جبهه، بسیار کارساز و پیروزی آفرین بود.
صلاحی با تأکید بر تولید آثار فاخر رادیویی و تلویزیونی به عنوان اولویت فرهنگی جهت تأثیرگذاری هرچه بیشتر بر مخاطبان، گفت: اگر رسانه بتواند مفاخر ادبی و فرهنگی را به خوبی و در حد بضاعت برای مخاطب معرفی کند، چرا باید امروزه بعضی جوانان ما به عرفان های کاذب که وجه غالب آنها بی خدایی است، روی آورند.
وی همچنین در ادامه با اشاره به اهمیت شبکه استانی صدا و سیمای خراسان رضوی، گفت: برنامه های تولیدی این شبکه با وجود بیش از 25 میلیون زائر از سراسر ایران و جهان در سال در مشهد و میزبانی میهمانان خارجی و داشتن شنوندگانی از کشورهای افغانستان، تاجیکستان و ازبکستان نیز وظیفه مدیران این رسانه را در این امر مهم دوچندان می کند.
استاندار خراسان رضوی از افزایش بودجه فرهنگی استان درصورت تصویب برنامه های فرهنگی در کمیسیون فرهنگی دولت خبر داد و افزود: در صورت تحقق این مسئله امیدواریم بخشی از مشکلات و محدودیتهای شبکه استانی را برطرف کنیم و بتوانید برنامه های مطلوب برای مخاطبان استانی تهیه و در اختیار مردم قرار دهید.
وی در این برنامه ها از افزایش 200 میلیارد تومانی بودجه استان خبر داد و اختصاص بخشی از این بودجه برای ترویج فرهنگ و معارف رضوی و توسعه اقدامات ویژه برای زائران را در دستور کار مسئولان استان دانست.
در ادامه پیشنمازی مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی به اولویتهای مدیران رسانه در پرداختن به مطالبات مقام معظم رهبری از رسانه پرداخت و اظهار داشت: توجه به محورهای مختلف بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مدیران صدا و سیما درصدر توجهات مدیران رسانه قرار دارد.
وی با اشاره به 100 نفر ساعت نفر کار برای تولید یک ساعت برنامه، گفت: توجه به شهرستانها و روستاهای استان برای جلوگیری از مهاجرت، پرداختن به آداب و رسوم و سنن بومی و محلی، انعکاس خدمات و فعالیت های دولت نهم، اصلاح الگوی مصرف و پرداختن به بحث هدفمند کردن یارانه از جمله اولویت های رسانه استانی است .
نظر شما